Access Bars

Mi az
Access Bars?

Szeretnéd, ha valaki meg tudna nyomni rajtad néhány gombot és elhallgattatná a hangot a fejedben, amely azt mondja neked, hogy nem vagy elég jó, vagy hogy nem tudod elérni azt, amiről álmodsz? A Bars futtatása éppen ezt teszi:

Az Access Bars® egy gyengéd érintéses módszer. 32 energiasávból áll, amelyek az agyadon át és körben futnak (igen, a Tiéden is). Ezek a Barok úgynevezett “Bar pontokat” kötnek össze, melyek az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Finoman érintem a fejeden lévő Bars pontokat és te elkezded kitisztítani azt, amit bezártál és távol tart attól, hogy elhidd, hogy rendelkezhetsz azzal az élettel, amiről mindig is tudtad, hogy létezik. Erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra.

 

Ha futnak a Barjaid, kikapcsolod az életed területein működő robotpilótát és elkezdesz ténylegesen jelen lenni az életedben. Minél többet futtatják a Barjaidat annál jobban érzékeled, mekkora erőfeszítés gondolatokból, érzésekből és érzelmekből működni. Ugyanakkor éberré válsz arra, hogy milyen az amikor érzékelésből, tudásból (tudatosságból) létezésből és befogadásból működsz. A Bars megnyit arra, hogy valóban befogadj és elfogadj, beengedd az életebe a választást. A leggyakoribb tapasztalatok szerint:

  • nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg
  • sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak
  • pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg
  • azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.
 

Milyen változásban
lehet részed?

dandelion1
Access Bars a Facelift Studioban

Access Bars kezelés

Az Access Bars kezelést a fejen (arcon és hajas fejbőrön) végzem. A kezeléshez nem kell levetkőznöd, masszázságyon kényelmesen fekve, betakarva kellemesen pihensz a teljes idő alatt. A kezelések hossza körülbelül egy óra.

A kezelés ára: 15.000 Ft

 

Vendégkönyv

Köszönöm

Köszönöm azt a sok szeretetet és jóságot, amit kaptam, meglepő változások indultak el, azt hiszem...
Mariann

Tettem magamért

Az elmúlt évtizedek alatt megtapasztalhattam, hogy az Élet hepe-hupás, és sajnos nem lehet csak hepére lépni. Ilyenkor különösen fontos megtalálni a megoldást. Nemrégen a megoldást Gabi személyében hozta Nekem a Sors. Gabitól Bars kezelést kaptam, már 4 alkalommal, és mindig más felismeréssel, energiával gazdagodtam. Az egyes élethelyzetekre a megoldás a fejemben már összeállt, a Bars kezelések hatására a hogyan is megjelent. A saját tapasztalatom alapján jó szívvel ajánlom Nektek is a kezelést, és Gabit.
Viktória

Köszönöm

Köszönöm szépen a mai varázslást, még keresem a szavakat, de valami nagyon más lett. Olyan kikönnyülés, teresség, és olyan új nézőpontokból érzékelek eddig nagyon jelentőség telivé tett dolgokat, ami nem is tudom, honnan jut eszembe.
Anita

Fantasztikus

Fantasztikus a módszer! Minden megtörtént eddig ami ott is. Mikor tudok menni hozzád?​
Erzsi

Mi más is lehetséges...?

Access Facelift

Energetikai ránctalanítás egy kellemes kezelésben. Ha azt szeretnéd, hogy a ráncaid mögött rejlő okok is kitisztuljanak...
Az Access Energetikai Facelift esélyt ad a testnek arra, hogy kimozdítsa és átalakítsa a korlátozó energiákat amelyeket az arcunk, a fejünk, a mellkasunk és az egész testünk területén elzártunk.

Access Facelift a Facelift Studioban

Bejelentkezés

A kezelésekre telefonon tudsz bejelentkezni, szeretettel várom hívásod:
Hétfőtől péntekig 10-18 óra között, szombaton 10 és 14 óra között.

+36 30 441 8109

Call Now Button